Team2 Oy mukana kehittämässä energiansäästöohjelmistoja

Team2 Oy on solminut toimeksiantosopimuksen Eniram Oy:n kanssa meriliikenteen polttoaineenkulutusta ja päästöjä säästävien ohjelmistoratkaisujen kehittämisestä. Toimeksianto alkaa syyskuun lopussa.

“Esineiden internet (IoT) mahdollistaa aivan uudenlaisten reaaliaikaisten päätöksentekoa tukevien järjestelmien kehittämisen. Usein analysointijärjestelmien pohjalla on yksi tai useampi avoimen lähdekoodin järjestelmä tai kehikko.”, kommentoi Team2 Oy:n toimitusjohtaja Jani Wilén.

LISÄTIETOA

Jani Wilén, Toimitusjohtaja
E-mail: etunimi.sukunimi(at)team2.fi

Eniram kehittää energiansäästöteknologiaa, joka vähentää meriliikenteen polttoaineenkulutusta ja päästöjä. Kokeneiden merenkulkijoiden ja teknologiaosaajien kehittämät ohjelmistoratkaisut ulottuvat risteily- ja rahtilaivoille asennettavista sovelluksista koko kaluston kattaviin analyysijärjestelmiin. Eniram auttaa varustamoita säästämään polttoainetta, vähentämään haitallisia päästöjä ja parantamaan kannattavuutta. Vuonna 2005 perustetun Eniram Oy:n pääkonttori ja tuotekehitys ovat Helsingissä. Lisätietoa: http://www.eniram.fi.